Training mode në Apex Legends do të ndryshohet së shpejti
Do të mund të eksperimentoni me personazhe, aftësi dhe armë lirshëm Training në Apex Legends momentalisht nuk është shumë interesant, pasi ofron vetëm një tutorial të thjeshtë që të mëson komandat bazë të lojës përpara se të luash ndeshjen tënde…