Tag: turn based

Mario Party Superstars Review
Lojërat Super Mario rikthehen përsëri dhe kësaj here me Mario Party Superstar e cila na sjell një larmishmëri të madhe mini lojërash në formën e lojës “Mos u Nxeh” nga gjenerata të ndryshme të Nintendo. Edhe pse është një party…
Nxitoni të merrni Eschalon: Book I falas
Eschalon: Book I është një lojë e zhanrit Role-playing, Turn-based dhe Fantasy të cilën mund ta gjeni falas përgjithmonë në PC prandaj nxitoni që ta merrni. Në Eschalon: Book I ju të zgjoheni në një vend të panjohur pa asnjë…