Tag: turn-based games

Marvel’s Midnight Suns Review
Për një lojë me disa nga personazhet më të famshëm në kulturën pop, Marvel's Midnight Suns sjellë përsëri në skenë disa prej personazheve më të Marvel. Historia e Midnight Suns kësaj here bazohet në një ngjarje komike të viteve '90…
Loja falas e radhës në Epic Games Store do të jetë një JRPG
Pas zbulimit të lojës falas për këtë javë(të cilës mos harroni t’i hidhni një sy dhe ta merrni), Epic Games Store ka zbuluar lojën tjetër që do të vijë e cila do të jetë një JRPG. Loja falas që do…
Lojërat më të mira strategjike 4X për PC
Pra, doni të dini për lojërat më të mira 4X? Në thelb, kjo lloj përvoje lejon lojtarin të bëjë katër gjëra; eXpand, eXploit, eXterminate dhe eXplore. Lojërat 4X mund të përfundojnë duke u dhënë lojtarëve një histori të pabesueshme ndërsa…