Tag: turn 10

Forza Motorsport do të vijë në pranverën e 2023
Loja e fundit Motorsport doli në 2017 Forza Motorsport e re do të dalë në konsolat Xbox dhe PC në pranverën e vitit 2023 dhe në Game Pass që në ditën e parë. Kjo do të jetë pesë vjet pas…
Zbulohen detajet dhe veçoritë e para të Forza Motorsport 8
Hidhini një sy asaj çfarë pritet të vijë në lojë Zhvilluesit Turn 10 ka zbuluar detajet e para për lojën e ardhshme Forza Motorsport, e cila pritet të quhet Forza Motorsport 8. Duke folur në stream-in mujor të komunitetit, drejtori…