fbpx
Pas kërcënimeve nga lojtarët, Fortnite e ka hequr menjëherë nerfin e Turbo Building
Në më pak se 24 orë nerfi erdhi dhe iku nga loja Kur vjen puna për vendimet që zhvilluesit marrin nëpër lojëra, gjërat zakonisht ecin shumë më mirë për të dyja palët nëse lojtarët ndjehen sikur opinioni i tyre ka…
Lojtarët e Fortnite duan që Epic ta heqë nerfin e Turbo Building
"Kjo lëvizje praktikisht zeron të gjithë nerfin që Epic i dha BRUTE Mech" Gjatë javëve të fundit battle royale-i i famshëm Fortnite ka marrë dy nerfe masive. Së pari i bëri nerf BRUTE mech. Kjo lëvizje e Epic u prit…