Tag: Tumblr

Tom Hiddlestone do që të luajë përgjithmonë rolin e Loki
Loki i Tom Hiddleston ka qenë prej kohësh një kërkesë thelbësore në Universin Kinematik të Marvel dhe padyshim një nga personazhet më të rëndësishëm të tij. Për herë të parë duke u shfaqur si Zoti Norvegjez i Mischief deri në…
Tumblr shitet sërish, këtë rradhë pronarit të WordPress
Ndalimi i përmbajties për të rritur është ende në fuqi. Në 2017n, Verizon mori të drejtat e Yahoo dhe disa kompanive të tjera që ajo kishte, përfshirë këtu edhe platformën e blogging, Tumblr. Tani Verizon ka njoftuar se e ka…