Tag: TUDUM

Cowboy Bebop i Netflix ndan fotot e reja të kastit
Netflix ka ndarë fotografi të reja nga anëtarët e kastit të zbuluar kohët e fundit për serinë e tyre të re të Cowboy Bebop! Ka qenë një udhëtim i çuditshëm për shumë adhurues të serisë anime origjinale të Sunrise. Këto…
Netflix njofton sezonin e tretë të The Witcher
Netflix kishte shumë surpriza në pritje gjatë ngjarjes TUDUM, dhe një nga më të mëdhatë ishte njoftimi i sezonit të tretë të Witcher që ishte zyrtarisht i planifikuar para se sezoni i dytë të bëhej premierë. Tani që çdo shërbim…