Ylli i Fortnite, TSM Daequan njofton plane të mëdha për 2020
Fansat e TSM Daequan janë mësuar me postimet e tij të përditshme në YouTube dhe streamet e gjata në Twitch, ku 25 vjeçari shpaloste gameplay-in intensiv të Fortnite bashkë me komente gazmore. Githsesi, nga pjesët e fundit të 2019s, postimet…