Louis Vuitton zbulon një linjë veshjesh me League of Legends
Po, është aq e shtrenjtë sa pritej Pas lançimit të skin-eve True Damage në League of Legends të dizenjuara nga Louis Vuitton, kemi gjithashtu dhe koleksionin e rrobave nga firma e njohur franceze. Duke marrë elemente nga League of Legends…
True Damage Little Legends do të vijnë në Teamfight Tactics
True Damage duket se do të vijë dhe në Teamfight Tactics Ndërkohë që hype për skin-et True Damage dhe single-in e tyre të parë Giants vazhdon të rritet, disa fansa të tyre kanë humbur. Riot ka arritur t'i gjejë ata,…
Patch 9.22 sjell Senna dhe True Damage në League of Legends
Ky është patch-i i fundit i këtij sezoni Tashmë jemi në momentet e fundit të sezonit 9 të League of Legends. Patch 9.22 do t'i japë fundit sezonit ranked dhe gjithashtu ka sjellë disa skin-e shumë të bukura për këtë…