fbpx

Tag: troy hunt

Të dhënat e 533 milionë përdoruesve të Facebook janë publikuar ku shumë prej tyre janë shqiptarë
Një person publikoi ditën e shtunë në një forum numrat e telefonit dhe të dhënat personale të 533 milionë përdoruesve të Facebook, ku 506,602 prej tyre janë përdorues nga Shqipëria. Të dhënat e publikuara përfshijnë informacione personale të përdoruesve nga 106…