fbpx

Tag: Trophy Road

Magic Items janë duke u bërë gati për Clash Royal

Këto do t’u japin lojtarëve një mënyrë më të lehtë për të përditësuar kartat e tyre dhe për të progresojnë në lojë. Përditësimi i ardhshëm i Clash Royale është duke shtuar një tipar që do t’u sigurojë lojtarëve mënyra të…