Tag: troll

Pokimane bëhet troll nga Twitch përsëri
Ylli i Twitch, Imane 'Pokimane' Anys foli në stream për progresin e saj të fundit nga stërvitjet, duke pretenduar se ajo e ka barkun si buke e pjekur duke nxitur trolling të menjëhershëm nga shikuesit e saj Pokimane është hapur…
Jake Paul bën troll Conor McGregor me videot e tij të stërvitjes
Jake Paul i është kundërpërgjigjur "jackass" të Conor McGregor në Twitter, duke zbuluar se ai po stërvitet MMA, edhe një herë pasi grindja e tyre vazhdon të nxehet. Ndërsa Jake Paul ka bërë bujë në botën e boksit, ai nuk…
PlayStation po krijon një teknologji për të nxjerrë trolls nga lojërat
Le ta pranojmë, nuk ka shumë më bezdisëse sesa të hasësh një troll veçanërisht këmbëngulës në një lojë multiplayer. Ndoshta nuk do të pajtoheshit me atë ndjenjë vetëm nëse jeni një troll. Në prill, Sony paraqiti një aplikim për patentë…
Streamer e Twitch, Neekolul, bëhet super troll në Twitter
Kohë pas kohe, ka pasur çështje në lidhje me influencuesit dhe streamers në Twitch për të promovuar dhe nxitur një produkt. Shembulli më i fundit mund të jetë i gjithë mashtrimi i kriptovalutave, nga të cilët influencuesit dhe streamers nga…