Tag: Trivial Pursuit Live!

Rikthehet Trivial Pursuit Live!
Vjen Trivial Pursuit Live! 2, duke rikthyer formatin origjinal të shfaqjeve televizive me disa të papritura me format të ri edhe më shumë përmbajtje dhe shumëllojshmëri. Loja e re përmban pyetje të reja, formate pyetjesh, karaktere dhe opsione personalizimi, të…