Tag: trish stratus

Update i WWE 2K Battlegrounds shton Goldberg, Batista, Trish Stratus & më shumë
Batista, Goldberg dhe Trish Stratus janë ndër 10 super yjet e WWE që do të shtohen në WWE 2K Battlegrounds si personazhe të luajtshëm në javët e ardhshme. WWE 2K së fundmi njoftoi tre updates të ardhshme në lojën e…