Trios Mode rikthehet në Call of Duty: Warzone
Infinity Ward ka njoftuar sot në mëngjes se ata do të përfundojë një përditësim të playlist-it në të gjitha platformat e lojës FPS. Lajmi i madh është: "Ne kemi shtuar BR Trios përsëri në Warzone!" Sidoqoftë, ata nuk i kanë…
Sipas një përdoruesi në Twitter Fortnite do i shtohen trios mode
Informacionet më të fundit rreth Fortnite sugjerojnë se së shpejti do të kemi shtimin e një mode shumë të pritur në lojë: trios. Pra së shpejti do të mund të merrni grupin tuaj prej tre personash dhe të ndesheni me…