Tag: triology

Thuhet se GTA Remasters duken njësoj me ndryshime minimale
Fansat e Grand Theft Auto janë duke pritur me padurim shikimin e tyre të parë në trilogjinë remastered të GTA pasi Rockstar Games premtoi të japë "përmirësime grafike dhe përmirësime moderne të lojës" për këta tituj klasikë. Sidoqoftë, fansat mund…
Grand Theft Auto Trilogy thuhet se do të vijë me çmim të plotë
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition ishte një nga sekretet më të këqija të ruajtura në lojëra, me leaks të shumta që zbuluan koleksionin shumë përpara se Rockstar Games të bënte njoftimin zyrtar. Por edhe pse Rockstar…