Si të përdorni Bouncer për t’u futur brenda kutive të kundërshtarit
Një trick mjaft interesant është zbuluar me Bouncers në Fortnite Rikthimi i Bouncer në 25 shtator në patch v10.40 të Fortnite i ka shtyrë lojtarët të gjejnë përdorime kreative dhe efektive për përdorimin e tyre. Një përdoures i Reddit ka…