Gjithçka duhet të dini mbi Mid-Season Trials në League of Legends
Konkursi midis shtëpive ka filluar Mid-Season Trials tashmë kanë nisur, dhe është koha për të luftuar për shtëpitë tuaja. Pas një jave me misione përgatitore, Riot Games më në fund i ka lënë lojtarët të lirë, duke publikuar një set…