Tag: trial

Gjyqi mes Epic dhe Apple ka përfunduar
Gjyqi Epic Games vs Apple u mbyll dje pas 16 ditësh dëshmie. Sidoqoftë, mbetet punë për të bërë. Sipas gjyqtarit, vendimi mund të shkojë deri në gusht, dhe një ekspert ligjor pranoi që këto afate janë mjaft të zakonshme në…
Google lançon një version falas të Stadia dhe një trial për Pro
Gjithçka që ju duhet është thjesht një adresë Gmail Google do të lançojë një version falas të shërbimit të tyre të steraming Stadia. Kushdo që ka një adresë Gmail mund të regjistrohet dhe Google madje ofron edhe një trial dy…
Final Cut Pro dhe Logic Pro X do të jenë falas për 90 ditë
Për të gjithë krijuesit, ky është momenti perfekt Aplikacionet krijuese profesionale të Apple si software-i i videos Final Cut Pro X dhe software-i i produksionit të muzikës Logic Pro X, do të mund të merren falas për 90 ditë për…