Tag: Trevor

Çfarë thonë kritikët për sezonin 4 të Castlevania?
Castlevania ka qenë një nga animet më të mira deri më tani në Netflix, por të gjitha gjërat e mira duhet të marrin fund. Nëse nuk e keni ditur, anime do të përfundojë me sezonin katër këtë muaj dhe fansat…
Një lojtar i GTA 5 ka gjetur laboratorin e Trevor në jetë reale
Trevor është një nga personazhet më të njohur në GTA 5. Për adhuruesit e serive të Rockstar Games, një fans mund të ketë gjetur vetëm ndërtesën e saktë në Kaliforni që është vendosur jashtë. Ndërsa shumë do të jenë të…