Tag: trend

Ky është trendi më i fundit viral në TikTok
Një përdorues i quajtur 'Asterhetic Time Warper' i cili pretendon të jetë një 'udhëtar në kohë' nga viti 2714 po bëhet viral në TikTok për videot e tij që pretendojnë të parashikojnë ngjarjet e ardhshme, por natyrisht, shumë nuk besojnë…
Çfarë është trendi i “mjaltit të ngrirë” në Internet? | GUIDE
Një trend po bëhet gjithnjë dhe më popullor në TikTok të njerëzve që lënë mjaltë në frigoriferin e tyre gjatë natës derisa të bëhet një masë e trashë. Ndërsa mund të jetë argëtuese, dentistët po paralajmërojnë se mjalti i ngurtësuar…