Season 17 i Clash Royale quhet Treasures of the Old King
Po sjell një arenë të re, tower skins dhe emotes Sezoni i 17-të i Clash Royale është mjaft afër cepit. Quhet “Treasures of the Old King” dhe do të fillojë më 2 nëntor. Si zakonisht, sezoni do të sjellë një…