fbpx
Zbulohet një ‘trap’ i ri në Fortnite
Fortnite ka marrë një nga update-et më të medha kohët e fundit. Epic Games lançoi versionin 6.20 në 24 Tetor dhe ky i fundit na solli eventin e Fortnitemares. Informacion interesant është gjetur në të dhënat e lojës, duke përfshirë…