Tag: transportation robot

Rick & Morty mund të vijnë në Fortnite
Chapter 2 Season 7 në Fortnite është drejt përfundimit, një bashkëpunim me sitcom-in e njohur Rick dhe Morty është përmendur nga zhvilluesi, pasi ata pritet ta përfshijnë në lojë në sezonin e ardhshëm. Në lojë, një nga shpikjet e Rick…