Tag: transformers

Epic mund të sjellë Transformers në Fortnite
Një event Fortnite x Transformers mund të shfaqet së shpejti nëse duhen besuar leaks në internet, dhe zhvilluesi i lojës Battle Royale Epic Games ndoshta po e lë të kuptohet gjithashtu për këtë, duke u shtrirë përsëri në ngjarjen Collision…
Një film i ri live-action i Transformers do të vijë në 2022
Falë Paramount Pictures, treni i Transformers do të niset edhe një herë nga stacioni, pasi studioja ka zbuluar datën e premierës së filmit të ri të Transformers. Data është planifikuar për në 24 qershor 2022, por ende nuk e dimë…
Bumblebee është filmi më i mirë Transformers që nga viti 1986
Me largimin e Michael Bay nga karrigia e regjisorit dhe zëvendësimin e tij me Travis Knight dhe një skenariste të re si Christina Hodson, duket se në Transformers ka arritur një erë e re. Ka shumë aksion mes betejës Autobot…