Tfue do të krijojë një qëndër trajnimi për streamer-at e ardhshëm
Ai ka në plan të krijojë një qëndër ku të mësojë dhe të zhvillojë streamer-at e ardhshëm Tfue është padyshim një prej historive të suksesit më të mëdha në gaming. Ai ka krijuar një emër i cili mund të rivalizohet…
Training mode në Apex Legends do të ndryshohet së shpejti
Do të mund të eksperimentoni me personazhe, aftësi dhe armë lirshëm Training në Apex Legends momentalisht nuk është shumë interesant, pasi ofron vetëm një tutorial të thjeshtë që të mëson komandat bazë të lojës përpara se të luash ndeshjen tënde…