Third Person Mode mund të vijë në Apex Legends së shpejti
Mbase ishte më shumë se thjesht një easter egg.. Kur vjen puna tek lojërat battle royale, variateti në mekanika është kyç për të qënë një lojë e suksesshme. PlayerUnknown's Battlegrounds dhe Fortnite kanë të dyja dy mode, ndërkohë që duket…