Tag: toys for bob

Loja e re e Crash Bandicoot mund të jetë bërë leak
Kanë kaluar gati dy vjet që nga publikimi i Crash Bandicoot 4: It's About Time, por gjendja e lojës ka qenë në pikëpyetje. Vitin e kaluar, Activision njoftoi se zhvilluesi i Toys for Bob ishte bërë një studio mbështetëse për…
Traileri i parë i Crash Bandicoot 4 ka dalë dhe është mjaft nostalgjik
Duke i qëndruar besnik premtimit të saj, Activision ka zbuluar plotësisht Crash Bandicoot 4: It's About Time. Në fakt, prezantimi i rregullt ishte më i mirë se leaks, pasi më në fund pamë lojën në aksion në Geoff Keighley's Summer…
Spyro: Reignited Trilogy Review
Pas shitjeve të suksesshme të Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, një ribërje e klasikes së PS1 Spyro the Dragon ishte e pashmangshme. Activision e njoftoi Spyro: Reignited Trilogy më herët këtë vit, duke i prezantuar fansat me një pamje fantastike…