Tag: toycathon

“Shumica e lojërave sot promovojnë dhunën dhe shkaktojnë stres mendor” – kryeministri i Indisë
Të enjten, kryeministri, Narendra Modi ndërveproi me pjesëmarrësit e Toycathon-2021 përmes video konferencës. Toycathon 2021 është një iniciativë ndër-ministrore e organizuar nga selia e inovacionit e Ministrisë së Arsimit me mbështetjen e Këshillit të Indisë. Ministrat e Unionit Piyush Goyal…