Tag: toy story

Trailer për filmin e ri Buzz Lightyear të Chris Evans është publikuar
Një trailer për filmin e ri të Buzz Lightyear, Lightyear, me protagonist Chris Evans sapo është publikuar. Lightyear do të jetë një film për një nga personazhet më të njohur të Toy Story për të cilin ne me të vërtetë…
Toy Story vjen në Minecraft përmes këtij mash-up-i të ri
Toy Story ka filluar të jepet në kinema dhe me fansa të të gjitha grupmoshave që kanë vajtur ta shohin dhe me valët e mëdha të nostalgjisë që vijnë sa herë që filma kaq të mëdhenj nxjerrin ndonjë seri të…