Tag: townscaper

5 video lojëra për t’u luajtur me familjen në vitin 2022
Ndërsa shumica e lojtarëve sot luajnë vetëm ose në internet me miqtë, video lojërat miqësore me familjen janë shumë pak. Tregu dominohet kryesisht nga lojërat e dhunshme pasi ato perceptohen si më argëtuese dhe argëtuese. Prindërit duan gjithmonë të kalojnë…
King’s Bounty II, Spelunky dhe më shumë vijnë në Nintendo eShop
Si çdo javë, edhe kësaj here Nintendo sjell lojëra të reja, ulje dhe më shumë në dyqanin e saj online të quajtur Nintendo eShop. Këto janë lojërat kryesore që mund të gjeni në Nintendo eShop gjatë kësaj jave. King’s Bounty…