Tower of Time është falas gjatë finales së Winter Sale të GOG
Nëse llogaria juaj bankare duket pak dobët pas pushimeve, ju keni ende mundësinë për të zgjedhur disa lojëra të reja falas. Ju mund të keni humbur shansin për të marrë Tower of Time kur doli vitin e kaluar, dhe ne…