Tag: tower of fantasy

Çfarë PC iu duhet që të luani Tower of Fantasy
Loja e ngjashme me Genshin Impact, Tower of Fantasy, është afër lançimit dhe zhvilluesi i lojës, Hotta Studio, ka publikuar një se çfarë PC iu duhet që të luani lojën. Për fatin tuaj të mirë, Tower of Fantasy nuk kërkon…
Loja e ngjashme me Genshin Impact zbulon se kur do të vijë
E quajtur “Genshin-Killer”, Tower of Fantasy do të vijë shumë shpejt Nëse jeni një fans i Genshin Impact ose Nier dhe dashuroni lojërat open-world, atëherë duhet të keni dëgjuar me patjetër për lojën më të fundit RPG sci-fi open-ëorld të…