EA Sports prezanton TOTW 8 në FIFA 21 Ultimate Team
EA krijon një version të ri të lojtarëve që performuan mirë çdo javë pasi të jenë bërë ndeshjet e ligave ose ndeshjet e ekipit kombëtar. Kartat e TOTW 8 do të zëvendësojnë ekipin e TOTW 7 sot dhe kartat do…