Tag: tottenham

Son i Tottenham del si fans i League of Legends
Son Heung-min, një superstar profesionist i futbollit që luan për Tottenham Hotspur në Premier League, befasoi tifozët e League of Legends duke zbuluar se ai e luan lojën. League of Legends ka qenë një nga lojërat konkurruese më të njohura…
Ratings e FIFA 21 për PSG, Spurs & Inter Milan konfirmohen
Klubet partnere të EA SPORTS, PSG, Tottenham Hotspur dhe Inter Milan kanë konfirmuar ratings e FIFA 21 për shumë nga lojtarët e tyre tashmë Më poshtë, ne do të shohim nëpër Paris Saint-Germain, Tottenham Hotspur dhe Inter Milan një nga…