Tag: total war: warhammer

Nxitoni të merrni Total War: Warhammer dhe City of Brass falas
Çdo të enjte gjatë pothuajse çdo jave, Epic Games Store sjell një lojë të re falas për përdoruesit e platformës. Por kësaj here Epic ofron dy lojëra të cilat duhet të nxitoni t’i merrni. Loja e parë falas është Total…
Warhammer: Vermintide 2 do të jetë falas gjatë fundjavës
Fundjava falas përfshin akses në Chaos Wastes. Chaos Wastes, Vermintide 2, doli drejtpërdrejt këtë javë dhe për të siguruar që të gjithë të kenë një shans për të parë rreth  Fatshark i cili po bën lojën e plotë falas për…
Total War: Warhammer do të vijë në mobile
Nëse nuk ngopeni dot nga Total War: Warhammer atëherë kini parasysh se së shpejti do të mund të luani lojën tuaj të preferuar strategjike në telefon.  Total War Battles: Warhammer është një variant mobile i Total War: Warhammer, që do…