Best of Steam 2019 i jep rëndësi lojërave më të arritura të vitit
Sekiro dhe Total War: Three Kingdoms kryesojnë pothuajse çdo tabelë. Steam ka publikuar listat zyrtare të 'Best of 2019', duke treguar lojërat që kanë shitur më shumë, lëshimet e reja, lojërat VR dhe lançimet e hershme, së bashku me lojërat…