Free2Play | GTA 5 vjen falas dhe Epic flet për Fortnite në konsolat next-gen
Këtë javë, GTA 5 ka ardhur falas në Epic Games Store, ndërkohë që Epic ka folur për të ardhmen e Fortnite në konsolat e gjeneratës së ardhshme. Unë jam Ergi dhe ju po ndiqni F2P. Lojërat: Fortnite - 0:16 PUBG…