Elon Musk është një fans i madh i The Witcher
Miliarderi dhe CEO i Tesla Elon Musk zbuloi për ndjekësit e tij se jo vetëm që është një fans i The Mandalorian, por se është gjithashtu një fans i madh i serive të The Witcher, duke cituar këngën më ikonike…