Zhvilluesit e Valorant konfirmojnë ardhjen e serverave të dedikuar për tournament-et
Në seritë më të fundit të Q&A të Riot Games, zhvilluesit e Valorant diskutuan të ardhmen e skenës së esports të lojës me më shumë detaje se kurrë. Pas kaosit që shoqëroi patch 1.1, si edhe diskutimit rreth impaktit në…
Tournament-et e Fortnite nuk do të mund të mbahen në konsolat e gjeneratës së ardhshme
Kjo veçori do të vijë më vonë. Lojtarët e Fortnite në PS5 dhe Xbox Series X/S nuk do të mund të konkurojnë në turnamente kur të lançohen konsolat, njoftoi Epic Games së fundmi. Me versionin next-gen të Fortnite që do…