Tag: torchlight 3

Razer shpall RazerCon 2020
Razer do të mbajë një konvent online e cila do të prezantojë produktet e saj dhe do të ofrojë preview të lojërave si Empire of Sin dhe Torchlight 3 RazerCon 2020 fillon më 10 Tetor në 18:00 (me orën shqiptare)…
Zbulohet Torchlight 3; do të zëvendësojë Torchlight Frontiers
RIP Torchlight Frontiers. Zhvilluesit e Torchlight Frontiers, një lojë free-to-play, si tip versioni global i Torchlight nga Runic Games, janë duke bërë disa ndryshime në të duke e riquajtur Torchlight 3. Ata e sollën këtë ndryshim për të risjellë Torchlight…