fbpx

Tag: Top-Channel

Mbyllet kanali i Henër Qorri në YouTube për shkak të Përputhen?!
Jemi në një pikë ku të gjithë në një mënyrë ose një tjetër kemi dëgjuar për Përputhen dhe dramat e shumta që përmban emisioni i Top-Channel. Sado që ky i fundit ka patur një sukses të padiskutueshëm në rrjetin televiziv…