Tag: top 10

Twitch vendosi një rekord të ri shikueshmërie në Maj
StreamElement ndan të dhënat e saj më të fundit mujore për 10 kategoritë më të mira në Twitch, bazuar në numrin e orëve të shikuara. Twitch ofron një qendër dixhitale për fansat në internet. Muajin e kaluar, komunitetet dhe shikuesit…
Top 10 lojërat më të mira Survival të të gjitha kohërave
Në një farë mënyre, shumica e lojrave kanë të bëjnë me mbijetesën, por disa përqëndrohen në atë zhanër shumë më tepër se lojëra të tjera. Nëse hedhim një sy drejt lojrave survival vëmë re se intensiteti i frikës ndaj të panjohurës…