Tag: tony stark

Ky TikToker po bën një JARVIS që Tony Stark do të ishte krenar
Edhe pse bota që ekziston në Marvel Cinematic Universe ka kaluar një kohë mjaft të vështirë, kush nuk ka menduar të jetojë në një botë me superheronj apo të dëshirojë të jetë i vetëm? Mbase të gjithë miqtë dhe familja…
Shihni anime të Iron Man në YouTube
Kur bëhet fjalë për Marvel Universe, pak heronj kanë pasur një sukses të jashtëzakonshëm si Iron Man. Heroi dikur shihej si një personazh i listës C, por roli i tij në Marvel e ka bërë atë një legjendë. Që kur…
Në 2018 janë parë 5.7 milion vite video rreth gaming – GameON Weekly
GameON Weekly është një emision nga GameON Albania ku ju sjellim një përmbledhje të lajmeve më të rëndësishme të javës. Në edicionin e nëntë të GameON Weekly flasim për: 5. World War Z në Epic Store 4. Planet e Epic…