fbpx

Tag: tomb raider

Një lojë Tomb Raider e ngjashme me origjinalen do të vijë së shpejti
Në një njoftim të dhënë së fundmi, një lojë e re nga seria e Tomb Raider është duke u zhvilluar e cila do të jetë e ngjashme me lojën origjinale të PlayStation. Sipas informacioneve që kemi, me shumë mundësi do…
Një serial i Tomb Raider po zhvillohet në Netflix
Netflix ka zbuluar se po zhvillon një seri të re anime për Tomb Raider, që do të ndjekë eventet e Lara, pas Shadow of the Tomb Raider. 2021 shënon 25-vjetorin e Tomb Raider dhe Square Enix ka premtuar shumë surpriza…
Dy lojëra të tjera janë tani falas në Steam
Square Enix nxit distancimin social duke dhënë falas dy lojëra Tomb Raider. Square Enix i është bashkuar numrit në rritje të zhvilluesve që po ofrojnë lojëra falas për të shtyrë kohën, teksa njerëzimi praktikon distancimin social. Duke filluar që tani,…
Filmi i ri i Tomb Raider do të bazohet në Shadow of the Tomb Raider
Rise of the Tomb Rider dhe Shadow of the Tomb Raider do të shërbejnë si një bazë për vazhdimin e filmit të Tomb Raider. Vitin e shkuar, u njoftua se adaptimi i filmit Tomb Raider të 2018s,me Alicia Vikander do…
Shadow of Tomb Raider tregon se si Lara Croft mund të jetë e zgjuar dhe e shkathët
Lara Croft është një luftëtare dhe një atlete e aftë, por për këtë trailer të Shadow of the Tomb Raider, Square Enix dëshiron të tregojë se sa e zgjuar dhe e shkathët mund të jetë heroina. Publikimi i Shadow of…