Tag: Tom Hardy

Data e lançimit të Venom 2 zhvendoset me dy javë
Kohët e fundit ka pasur një trend të studiove që vonojnë datat e lançimit të filmave të tyre të mëdhenj, duke e bërë atë të ndihet edhe një herë si Mars 2020. Nuk duhet të jetë surprizë të dëgjosh që…
Lançohet trailer i Venom 2: Let There Be Carnage
Eddie Brock dhe shoqëruesi i tij Vennnuuumm janë rikthyer dhe po aq të çuditshëm si dhe më parë në trailer-in e parë për Venom: Let They Be Carnage. Së bashku me heroin tonë, teaser-i na jep një vështrim në Carnage,…
Sony konfirmon Venom 2 së bashku me një datë publikimi
Pas suksesit të filmit të fundit Sony / Marvel Venom, duket se Sony po përgatitet që tani për një pjesë te dytë. Variety thotë se Sony ka bërë negociata me skenaristin e Venom Kelly Marcel për një rikthim të Venom…