Tag: tom clancy’s the division mobile

Ubisoft ka zbuluar gameplay e parë të The Division Resurgence
I shpallur javën e kaluar, The Division Resurgence është një lojë RPG shooter third-person pa pagesë për iOS dhe Android. Siç mund të shihet më poshtë, e konsideron atë si "një përvojë AAA që paraqet një histori të re të…
Tom Clancy’s The Division vjen në platformat Mobile
Loja tjetër në serinë Tom Clancy's The Division të Ubisoft është për pajisjet mobile. Tom Clancy's The Division Resurgence, i shpallur të mërkurën, është një "canon opus", tha botuesi në një deklaratë. Third person shooter F2P do të nisë më…