Loja e re Resident Evil është një escape room horror multiplayer
Capcom jep detajet e para të gameplay-it të Project Resistance në Tokyo Game Show. Capcom zbuloi pamjet e para të Project Resistance, spinoff-i i Resident Evil që kishte njoftuar pak para kësaj jave gjatë, në Tokyo Game Show. Kompania e…
Square Enix do të prezantojë 17 lojëra në Tokyo Game Show
Tokyo Game Show është një nga eventet më të mëdha në industrinë e videolojërave dhe është eventi më i madh që mbahet për këtë punë në kontinentin e Azisë. Duke qenë se Tokyo Game Show është pak javë larg fillimit,…
Tokyo Game Show 2018: Lojërat që vodhën qendrën e vëmendjes
Tokyo Game Show 2018 përfundoi për këtë vit, pasi na ofroi së pari informacion të ri dhe të pamje nga dhjetëra lojëra. Në fund të ekspozitës, Shoqata Japoneze e Kompjuterave dhe Software-eve për Argëtimin njoftoi fituesit e Japan Game Awards…