Tag: to your eternity

To Your Eternity zbulon trailer për Season 2
To Your Eternity ishte një prej anime hit të vitit të kaluar e cila bëri shumë fansa të anime të qanin dhe gjithashtu të shpresonin për një sezon të dytë. Dhe tashmë një trailer për Season 2 është shfaqur së…