Trailer-i i The Last of Us 2 shfaq gameplay dhe grafikat e lojës
Ka ardhur koha për hakmarrje! Naughty Dog premtoi se do të shfaqte një trailer të ri për The Last of Us: Part II dhe ata nuk na kanë zhgënjyer. Loja do të lançohet në 19 qershor dhe më poshtë ju…